Over ons

Het avontuur van Bakkerij Verleysen begon in 1992, toen Alain & Hilde Verleysen de bakkerswinkel “Van Cauwenberghe” in Hofstade overnamen. Alain studeerde voor bakker, patissier en chocolatier aan Coovi Pivit in Anderlecht, en verwierf vervolgens ervaring bij diverse vooraanstaande bakkerijen.

Met vastberadenheid en passie zetten Alain & Hilde onmiddellijk de toon. Bakkerij Verleysen groeide al snel uit tot een toonaangevende zaak in de regio, bekend om haar dagelijks vers en uitgebreid assortiment, een reputatie die tot op de dag van vandaag standhoudt.

In 2006 opende een tweede vestiging in Lede, waardoor een uitbreiding en verhuizing van de productiewerkplaats naar een modern productiehuis in de ambachtszone (Hekkestraat) te Hofstade noodzakelijk werd in 2007. Hetzelfde jaar verwelkomden ze ook klanten in de nieuwe winkel in Herdersem. In juli 2010 openden de deuren in Moorsel, gevolgd door de lancering van de vijfde winkel in Denderleeuw in september 2011. Daarna breidden ze uit naar Aalst, Erembodegem, Berlare en als laatste Burst in 2019.

Ook zoon Jael en dochter Luna hebben inmiddels het team vervoegd om alles in goede banen te leiden. Het viertal blijft zich inzetten voor een groot en vers assortiment, en hechten er grote waarde aan dat alle producten ambachtelijk en in eigen huis worden gemaakt.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in één van onze winkels.