Over ons

Het verhaal van Bakkerij Verleysen begint in 1992, dat jaar namen Alain & Hilde Verleysen bakkerswinkel “Van Cauwenberghe” over, gelegen in de Hoogstraat te Hofstade.

Alain studeerde voor bakker, patissier en chocolatier bij het Coovi Pivit te Anderlecht. Na de bakkersopleiding ging hij aan de slag bij enkele gerenommeerde bakkershuizen om de nodige ervaring op te doen.

Alain & Hilde namen het heft meteen in handen al snel groeide Bakkerij Verleysen uit tot een klassezaak in de regio die tot op heden nog steeds bekend staat om hun dagelijks groot en vers assortiment.

In 2006 vertaalde dit zich in een 2de bakkerswinkel te Lede. Als snel werd de werkplaats in de Hoogstraat te klein, een uitbreiding en verhuizing drong zich op. In de zomer van 2007 was het nieuw productiehuis een feit. Dit atelier is gelegen in de ambachtszone (Hekkestraat) te Hofstade. Hetzelfde jaar opende een nieuwe winkel in Herdersem.

Op 17 Juli 2010 zwaaiden de deuren open te Moorsel & in september 2011 volgde de 5de winkel te Denderleeuw.

Nog steeds dragen wij een groot en vers assortiment hoog in het vaandel alsook staan wij erop dat alle producten artisanaal en in eigen huis gemaakt worden.

We hopen u binnenkort te verwelkomen in één van onze winkels.